Belsolod | Malting company from Belarus | Malt producer and Supplier
mark

Пра Белсолад

Белсолад – гэта беларуская кампанія, якая вырабляе піваварны солад з 1989 года. З нашага соладу вараць піва буйныя і крафтавыя бровары з розных куткоў свету.
36 год
36 год

на рынку

130 000 тон
130 000 тон

соладу ў год

2 650 тон
2 650 тон

абсмажаных соладаў

38 краін
38 краін

экспарту

якасць
Змяняецца час, змяняюцца падыходы да бізнесу, удасканальваюцца тэхналогіі, і толькі традыцыйна высокая якасць нашага соладу застаецца нязменнай.
уласная сыравінная база
Партнёрства з вытворцамі ячменю дазваляе забяспечыць атрыманне сыравіны высокай якасці, а таксама істотна знізіць сабекошт прадукцыі.
каманда прафесіяналаў
Нашы супрацоўнікі – гэта сапраўдныя знаўцы сваёй справы. Больш за 70% штату супрацоўнікаў мае досвед працы больш за 10 гадоў у соладавым бізнесе.
індывідуальны падыход
Інтарэсы нашых кліентаў вышэй за ўсё. Таму мы імкнёмся задавальняць запыты і патрэбы нават самых патрабавальных і пераборлівых спажыўцоў.
Наша прадукцыя
Солад – гэта адзін з найважнейшых інгрэдыентаў пры вытворчасці піва. Наша лінейка соладаў дазволіць Вам зварыць піва на любы густ: ад светлага лагеру да цёмнага элю.
Светлы солад
Светлы солад
Светлы солад
Гэта ідэальны базавы солад, які з'яўляецца асноўным інгрэдыентам для першакласнага піва ўсіх стыляў.
Цёмны Венскі солад
Цёмны Венскі солад
Цёмны Венскі солад
Вырабляецца з двухраднага яравога ячменю па той жа тэхналогіі, што і светлы солад, але з сушкай пры больш высокіх тэмпературах
Карамельны солад
Карамельны солад
Карамельны солад
Вырабляецца на абсмажальным барабане з зялёнага соладу (прарошчанае зерне). Дадзены від соладу прызначаны для надання піву неабходнага колеру, водару і смаку.
Пражаны солад
Пражаны солад
Пражаны солад
Вырабляецца з гатовага светлага соладу і выкарыстоўваецца пры вытворчасці цёмных гатункаў піва.
Пшанічны солад
Пшанічны солад
Пшанічны солад
Вырабляецца выключна з высакаякаснай піваварнай пшаніцы. Працэс саладжэння пшаніцы аналагічны працэсу саладжэння піваварнага ячменю.